Over Ons

“Waar andere schoonmaakbedrijven stoppen, Stoomt Pijnen Solutions gewoon door!”

Pijnen Solutions is het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in deze vorm van grondige reiniging. We kennen het gevoel allemaal wel, de sleur, het terugkomende ritueel, of het uren schuren op je knieën. Gelukkig komt hier dankzij ons verandering in. Wij als Pijnen Solutions geloven dat er voor ieder ”probleem” een oplossing is. Met de hiervoor genoemde intentie gaan wij te werk. We zijn er van overtuigd dat we particulieren en bedrijven zich beter kunnen laten voelen door middel van een milieu vriendelijke reiniging. Onze stoomreiniging heeft succes waar reinigen faalt. Stoomreiniging is een manier van schoonmaken die veel effectiever is dan schoonmaken met een gewone doek. Met een doek neemt u wel vuil weg, maar blijft er veel viezigheid achter in naden en kieren. Bovendien wordt met een doek veel vuil verplaatst. Daardoor lijkt uw interieur of exterieur schoon, maar dat blijft oppervlakkig. Reinigingsmiddelen hebben bovendien vaak schadelijke effecten op de gezondheid. Heel vervelend voor u, maar vooral voor uw huisdieren en kinderen.

STOOMREINIGING IS GOED VOOR HET MILIEU!

Stoomreiniging is eco-vriendelijk, verbruikt amper water en is laag in prijs. Het heeft een zeer korte droogtijd omdat er weinig water wordt gebruikt. U kunt er geen allergische reacties van krijgen en er blijven geen chemische luchtjes achter die slecht zijn voor huisdieren of kinderen. Precies dat is de reden dat wij nu kiezen voor stoomreiniging. Het is effectief, werkt efficiënt en uw auto, boot of caravan of ieder ander object ziet er weer als nieuw uit!

Wilt u de meest efficiënte en effectieve oplossing voor uw lastige schoonmaak klussen? Neem contact met ons op en wij nemen het u graag uit handen.

Onze stoomreiniging:

✔️Een grondige desinfecterende reiniging.

✔️Milieu-vriendelijk door minimaal waterverbruik.

✔️Verwijdert vuil en bacteriën zonder chemicaliën.

✔️Stoom heeft een hele korte droogtijd.

✔️Verwijdert vuil op moeilijk bereikbare plekken.

✔️Geen allergische reacties en veilig voor mens en dier.

✔️De gereinigde ruimte ruikt weer als nieuw!

✔️Verwijdert nagenoeg iedere vlek.

Bent u nu al nieuwsgierig? Stuur ons gerust een e-mail met al uw vragen naar: info@pijnensolutions.nl

Onze stomende aantrekkingskracht
 nl_NLNL
Chat openen
💬Stomende vragen?
Hi, Pijnen Solutions bezoeker Stomende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.